Ledlyskilder.no er en hjemmeside som har et utrolig bredt utvalg av forskjellige typer lyskilder i LED teknologi. Med utallige kategorier og ryddige inndelinger vil det være mulig for enhver ved bare noen få klikk å finne frem til akkurat den pæren de leter etter eller trenger. Blant alle disse kategoriene vil du kunne finne LED pæren av type E27 sokkel. Når du blar deg nedover denne siden vil kanskje det første som slår deg være at dette er den stereotype pære. En pære som den alltid har sett ut, helt siden lyspæren ble oppfunnet. Likevel vil du etter hvert finne ut, jo lengere ned på siden du blar, at dette er en pære med mange flere muligheter og funksjoner en enn klassisk pære.

Selv om alle pærene på denne siden har samme sokkel, E27, vil de kunne utfylle forskjellige typer formål alt ettersom hvilken pære du velger. Dette er pærer som kan variere i form, størrelse, farge, styrke, spredning, utseende og lys-funksjon. Du kan for eksempel velge en stor og vakker globe pære fordi du synes den vil komplimentere lampen din, eller du kan velge en pære som kan skifte lysfarge kun ved et klikk på en fjernkontroll. Du kan velge en pære som passer til kontoret, til butikken, til barnerommet eller kjellerstuen, og alle disse forskjellige pærene kan du finne under én og samme kategori på ledlyskilder.no; nemlig LED pærer med E27 sokkel.

Pærer skal være en bekymringsløs del av hverdagen. De skal ofte bare fungere, men i mange tilfeller ønsker man også at de passer inn med resten av interiøret. Det er dette som gjør kategorien E27 sokkel så anvendelig. For Ledlyskilder er det viktig at alle ønsker oppfylles ved valg av ny pære. Sjekk ut utvalget på denne siden, og opplev mangfoldet selv.