Når man er nyforelska, så er sex et ekstra gode. Det er av de tingene man først vil skal fungere hundre prosent. Man vil kjenne den andre inntil seg og utforske hverandre fra topp til tå. Nyforelskede flommer over av endorfiner og serotonin, og føler seg som påvirket av sterke medikamenter.

I en fase der begge er åpne for denne kurtiseringen, så kan det være smart å slå til. For leken kan føre til sex og ofte er det det man vil. Men hva skal man leke? Et brettspill gjør at betingelsene er satt, og dere kan konsentrere dere om hverandre.

Erotiske brettspill

Erotiske brettspill har som mål å få deltakerne nærmere hverandre. Man trekker som regel kort med oppgaver eller utfordringer. Tur etter tur skal man fortelle om sine fantasier eller utfordre den andre fysisk. Det gjør ingenting om man ikke klarer å spille dette brettspillet ferdig. Sannsynligheten for at man havner i senga lenge før det er veldig stor.

Lek, moro og opphisselse

Brettspill er først og fremst lek. Når vi tar for oss et erotisk brettspill så er det ikke brikkene som er avgjørende. Det kan være utformet som en rulett eller det kjente Monopolspillet. Tema kan være oralsex, kamasutra og masse mer. Hva vil du forlyste deg i? Leken kan fort gå til opphisselse når man skal kjærtegne og overøse den andre med våte kyss.

Forelskede kan legge grunnlag for god sex

Når alt ser rosenrødt ut er alt som det skal være. Man skal bare nyte denne tiden og finne ut av hverandre. Kanskje kan forholdet bli noe som skal vare i mange år. God sex er med på å skape sterkere bånd mellom dem, og leken er alltid noe som følger dem. Erotiske brettspill er ikke bare en lek for å eksperimentere med seksuelle stillinger, men også for å vise hva man står for.