Det finnes forskjellige typer støvsugere på markedet fra Bosch. Disse støvsugerne kommer med ulike egenskaper og har ulike anvendelsesområder. Bosch er kjent for god kvalitet, så uavhengig av hvilken støvsuger du velger vil du kunne ha den i mange år før du eventuelt bør gå til anskaffelse av en ny. Det kan være verdt å vite at det finnes støvsugere med eller uten pose, med ulik kapasitet og motoreffekt. Støvsugere deles stort sett inn i vanlige støvsugere og håndholdte støvsugere. Ønsker du å gå til anskaffelse av ny støvsuger og vil lese mer kan du gjøre det på whiteaway.no. Men la oss se nærmere på de forskjellige type støvsugere fra Boch og de ulike egenskapene de besitter.

Velg riktig støvsuger etter bruksbehov

Det finnes som sagt ulike varianter av støvsugere fra Bosch. Håndstøvsugere er støvsugere som er bærbare og enkle å flytte rundt på uten å tenke på en ledning. Her settes batteriet til lading mens støvsugeren ikke er i bruk. På den måten er støvsugeren alltid klar til bruk og kan brukes til enhver tid. Vanlige støvsugere bruker til forskjell strømledning og er dermed mindre praktiske enn håndstøvsugere. Disse har derimot større kapasitet og motoreffekt enn det håndstøvsugere har. Har man en liten leilighet vil en håndstøvsuger være praktisk, men bor man i en større bolig vil det nok være et bedre valg å gå for en vanlig støvsuger.

En vanlig støvsuger med pose er bedre egnet for grovere skitt, mens en poseløs har et filter som må renses oftere til tross for at den er raskere. En større støvsuger vil også holde lenger før den må tømmes, men tilbyr ikke samme fleksibilitet som de mindre modellene. Disse må derimot tømmes oftere, men er mer håndterlige. Ved å tenke over disse tingene vil du ha lettere for å velge riktig støvsuger.